Dit zeggen mijn klanten

Dit zeggen mijn klanten


Nieuwsgierig wat anderen vinden van mijn tekeningen? Hieronder vind je een paar reacties van tevreden klanten.

"Marjon heeft het vermogen zeer complexe processen snel te begrijpen en dat begrip om te zetten in tekeningen, zodat veel meer mensen het kunnen gaan begrijpen. Top Marjon, dat je voor ons een gebiedsontwikkelingstraject in begrijpbare beelden hebt vormgegeven!"


Norbert Mulder, projectmanager

Gemeente Deventer

"Ik heb Marjon als collega-jurist leren kennen als ter zake kundig, snel van begrip en vooral ook prettig in de omgang. Diezelfde kwaliteiten waren aanleiding om Marjon tekent te vragen om het Inlichtingenbureau te helpen met het in beeld brengen van onze dienstverlening. Ik ben erg blij met de wijze waarop Marjon het proces heeft vormgegeven, daardoor ontstond er zelfs intern meer duidelijkheid. Het is uiteindelijk het resultaat dat telt: dat is tot onze volle tevredenheid opgenomen in het Jaarplan 2020 van Stichting Inlichtingenbureau."


Jan-Peter Bergfeld, functionaris gegevensbescherming en bedrijfsjurist

Stichting Inlichtingenbureau

"Van Marjon krijg je cadeautjes!


Toen Marjon nog als juriste werkte, kon ik bij haar terecht met juridische en privacyvraagstukken. Wat mij toen al opviel is dat Marjon ingewikkelde materie heel snel kan platslaan tot de kern. Zelfs de ict-wereld en de brede en complexe ketenvraagstukken binnen de SUWI-keten weet ze tot de essentie te herleiden.


Vanuit haar huidige functie als tekenaar, heeft ze mij wederom op weg geholpen door in haar tekeningen te laten zien hoe we de inwoner centraal stellen en wat hierbij komt kijken. Ook maakt ze visueel wat we binnen het programma hebben geleerd en wat we meenemen naar een volgende fase.


Hierbij helpt het ontzettend dat Marjon kennis heeft van recht, privacy en beveiliging, ketensamenwerking, ict én dienstverlening en zo goed kan meedenken. Dit krijg je er als cadeautje erbij!"


Nora Otto, senior beleidsmedewerker Informatievoorziening Werk & Inkomen

Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)Contact

 

Buitenhof 89, 1354 GP Almere

info@marjontekent.nl

(06) 2883 0295

KvK 72552212

Marjon tekent

Linken? Welkom!Of volg me op Instagram:

De zakelijke kant

 

Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren