Over mij

Over mijNieuwsgierig zijn, analyseren, ordenen, nog meer vragen stellen, het verhaal compleet maken en het dan in een tekening begrijpelijk samenvatten. Dat is mijn werk eigenlijk in een notendop. En dan op repeat.


Mijn favoriete opdracht

Het liefst werk ik voor de overheid, in projecten of programma’s die wat langer duren. En als het dan ook nog eens gaat over het sociaal domein (werk, inkomen, schulden) of over gegevensuitwisseling, dan zit hier een heel gelukkige tekenaar.


Mijn rugzakje

Voordat ik begrijpend tekenaar werd, werkte ik als juridisch beleidsadviseur (en ik ben ook nog ict’er geweest). Voor de overheid. Dat is te merken, en dat vinden mijn klanten juist fijn. Ik snap de taal, de omgeving en de inhoud. Dat scheelt nogal wat tijd. En de tekening wordt ook nog eens ook beter omdat ik goede inhoudelijke vragen kan stellen.


Wat maakt het tekenen nou zo leuk?

In het tekenen zit alles wat ik leuk vind en goed kan: het ordenen en analyseren, het creatieve deel, afwisseling, superveel complexe inhoud en fijne samenwerking met leuke mensen.


Persoonlijk

Het zal je misschien verbazen, maar ik teken niet veel in mijn vrije tijd. Heel soms maak ik iets voor een verjaardag of jubileum. Wat ik wel doe? Ik wandel met onze hond, lees graag en stap regelmatig op de racefiets. En ik ben eigenlijk nog op zoek naar een nieuwe hobby... tips zijn welkom!

Contact

 

Buitenhof 89, 1354 GP Almere

info@marjontekent.nl

(06) 2883 0295

KvK 72552212

Marjon tekent

Linken? Welkom!Of volg me op Instagram:

De zakelijke kant

 

Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren