Tekening De Gelukkige Leerkracht

Boek De Gelukkige LeerkrachtWat leuk, je hebt het boek De Gelukkige Leerkracht gekregen of gekocht!


Ik heb de samenvattende tekening gemaakt. Op deze pagina van 'Marjon tekent' kun je de tekening downloaden en daarna printen, zodat je het bijvoorbeeld als geheugensteuntje in de klas kunt hangen.


Als leerkracht is het je missie om elke dag aan een groep kinderen moeilijke dingen op een gemakkelijke manier uit te leggen. 


Het is ook mijn beroep om complexe dingen eenvoudiger te maken. Dat doe ik door er een tekening van te maken, zoals de tekening hieronder. Daardoor wordt de kern helder, en is het eenvoudig te begrijpen en te onthouden.


De tekening hieronder is een kernachtige samenvatting, die bedoeld is als een geheugensteuntje. Maar je kunt tekeningen ook gebruiken om je punt helder te maken aan anderen, om je schoolbestuur ergens van te overtuigen, om de voor- en nadelen van keuzes helder te maken of om je jaarplan begrijpelijk te maken voor ouders én kinderen.


Ik help jullie daar graag mee. Naast begrijpend tekenaar ben ik snel van begrip, ik heb 10 jaar kinderen op de basisschool gehad (dat zijn nu inmiddels pubers) en heb 6 jaar deel uitgemaakt van de medezeggenschapsraad. En ik ben meester in de rechten. Voor het deel dat nieuw voor me is, is juist mijn frisse blik handig :-).


Kan ik iets voor je be-tekenen? Neem dan gerust contact met me op:


06 2883 0295

info@marjontekent.nl


Tot ziens!


Hartelijke groet,


Marjon


Contact

 

Buitenhof 89, 1354 GP Almere

info@marjontekent.nl

(06) 2883 0295

KvK 72552212

Marjon tekent

Linken? Welkom!Of volg me op Instagram:

De zakelijke kant

 

Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren